EasyΜind Consulting

EasyFund

Εξατομικευμένη Αναζήτηση Επιδοτούμενων
Προγραμμάτων ΕΣΠΑ / ΔΥΠΑ

Βρες την κατάλληλη επιδότηση
για την επιχείρησή σου

Αν σου έχει τύχει ποτέ να μάθεις για κάποιο πρόγραμμα επιδότησης αφού έχει κλείσει ή ακομα χειρότερα να μην το μάθεις ποτέ, τότε η υπηρεσία αυτή σε αφορά!

Με την EasyFund είσαι ήσυχος /η οτι θα μάθεις εγκαίρως για την επιδότηση απο τα προγράμματα ΕΣΠΑ και ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) που ταιριάζει στις ανάγκες της υφιστάμενης επιχείρησής σου ή αυτής που έχεις στο πλάνο να ξεκινήσεις! Έκπτωση νέας εγγραφής 40% με τον κωδικό EASYMIND. Μόνο 148,80€ για 12 μήνες απο 248€.

Σου παρέχουμε υπηρεσίες παρακολούθησης των προγραμμάτων που σε αφορούν και ενημέρωση απο τον προσωπικό σου Σύμβουλο.

Οι πρόσφατες εξελίξεις στα προγράμματα χρηματοδότησης του ΕΣΠΑ έχουν προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον από τους επενδυτές. Παρατηρήσαμε, ωστόσο, ότι πολλές επιχειρήσεις δεν πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια επιλεξιμότητας ενώ το μεγαλύτερο κομμάτι του κοινού δεν έχει ενημερωθεί σωστά για τα προγράμματα που μπορεί να εκμεταλλευτεί για να ξεκινήσει ή και να αναπτύξει την επιχείρησή του.

Το κόστος εγγραφής είναι 248€ για 1 έτος. Για νέες εγγραφές και για περιορισμένο χρονικό διάστημα έχεις 40% έκπτωση χρησιμοποιώντας τον κωδικό EASYMIND στην ολοκλήρωση της πληρωμής.  Μόνο 148,80€

Το επόμενο διάστημα όμως αναμένεται η σταδιακή ανακοίνωση νέων προγραμμάτων επιδοτήσεων απο το ΕΣΠΑ 2021-2027 για υφιστάμενες και νέες επιχειρήσεις, τα οποία θα δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες στην αγορά! Δεν θέλεις να μείνεις εκτός σωστά; Μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε αυτό!

Εάν θέλεις στο μέλλον να λάβεις επιδότηση για την επιχείρησή σου, η νέα μας υπηρεσία EasyFund σου εξασφαλίζει έγκαιρη πληροφόρηση για οποιοδήποτε επιδοτούμενο πρόγραμμα ανακοινώνεται το επόμενο έτος και καλύπτει τις δικές σου ανάγκες. 

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό EASYMIND και να λάβεις 40% έκπτωση νέας εγγραφής.

Μόνο με 148,80€ για 12 μήνες!

Τι περιλαμβάνεται;

Εξατομίκευση

Προσωπικό ραντεβού 60′ με Σύμβουλο για τον καθορισμό των αναγκών σου και τη δημιουργία πλάνου σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχεις ορίσει και φυσικά το κεφάλαιό  σου.

Παρακολούθηση & Ενημέρωση

Παρακολουθούμε τα προγράμματα που ανακοινώνονται και σε ενημερώνουμε εγκαίρως για το πρόγραμμα που ταιριάζει στη δική σου επιχείρηση υφιστάμενη ή νέα, ώστε να μην χάσεις χρήματα που δίνονται απο το ΕΣΠΑ.

Επίλυση ερωτήσεων

Συμμετοχή σε ιδιωτική ομάδα στο Viber για να κάνεις τις ερωτήσεις σου σχετικά με τα τρέχοντα προγράμματα ΕΣΠΑ και ΔΥΠΑ

Υποστήριξη

Η ομάδα της EasyMind Consulting είναι εδώ για σένα να σε υποστηρίξει με προτάσεις χρηματοδότησης και απο φορείς εκτός ΕΣΠΑ καθώς και δικτύωση.

Άμεση ενημέρωση σχετικά με επιδοτούμενο πρόγραμμα που θα σε καλύπτει σε σχέση με το αρχικό πλάνο αναγκών σου ώστε να μην χάσεις χρόνο ψάχνοντας καθώς και χρήμα εάν κάποιο πρόγραμμα δεν το δείς εγκαίρως ή δεν το μάθεις ποτέ.

Αναλαμβάνουμε ΕμείςΕσύ οργανώνεις και τρέχεις την επιχείρησή σου ενώ η ομάδα της EasyMind Consulting αναλαμβάνει την εύρεση του ιδανικού προγράμματος χρηματοδότησης για εσένα τους επόμενους 12 μήνες.

Προσωπική Σχέση: Δεν είσαι απλά ένας αριθμός. Είσαι μια ιστορία και είμαστε εδώ για να την ακούσουμε. Με την εγγραφή σου θα προγραμματίσουμε ένα ραντεβού για να σε ακούσουμε και να κατανοήσουμε τι ακριβώς χρειάζεσαι.

Περισσότερες Ευκαιρίες: Η υπηρεσία EasyFund σου εμφανίζει ευκαιρίες χρηματοδότησης που ίσως να μην μάθαινες ποτέ και να λάβεις σημαντικά ποσά επιχορηγήσεων για να υλοποιήσεις τα όνειρά σου! Η επιδότηση ανάλογα και με το πρόγραμμα μπορεί να φτάσει και τις 300.000 ευρώ.

Έξυπνη επένδυση: Με μόλις 148,80€ (απο 248€)  για 12 μήνες, θα είσαι σίγουρη / ος οτι δεν θα χάσεις επιδοτούμενο πρόγραμμα το οποίο θα σε καλύπτει για την επιχείρησή σου και την επένδυση στην οποία έχεις σκοπό να προχωρήσεις. Η προωθητική ενέργεια θα λήξει σύντομα και στη συνέχεια το κόστος της υπηρεσίας θα ανέρχεται στα 248€ / έτος.

Υποστήριξη: Με την εγγραφή σου θα γίνεις μέλος μιας κλειστής ομάδας στο Viber όπου θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις τις ερωτήσεις σου και να παίρνεις απαντήσεις πάνω σε θέματα επιδοτήσεων

Μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις  τον κωδικό EASYMIND και να λάβεις 40% έκπτωση νέας εγγραφής.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορεί η υπηρεσία EasyFund να με βοηθήσει στο να βρώ το κατάλληλο επιδοτούμενο πρόγραμμα;

Απάντηση: Με την αγορά της υπηρεσίας EasyFund θα προγραμματίσουμε ένα διαδικτυακό ραντεβού στο οποίο θα μας δώσεις πληροφορίες για την επιχείρησή σου ή την ιδέα που έχεις για να ξεκινήσεις κάτι νέο. Με βάση αυτές τις πληροφορίες εμείς θα μελετάμε τα προγράμματα που ανακοινωνονται απο το ΕΣΠΑ 2021-2027 και μόλις κάποιο ανταποκρίνεται σε αυτό που εσύ έχεις ανάγκη θα σε ενημερώνουμε για να αποφασίσεις μετέπειτα έαν θα προχωρήσεις στην υποβολή αίτησης.Η παρακολούθηση και ενημέρωση αφορά όλα τα προγράμματα του ΕΣΠΑ (συμπεριλαμβανομένων και των προγραμμάτων της ΔΥΠΑ για άνεργους) εκτός απο τα προγράμματα που εντάσσονται στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Αλιείας & Αναπτυξιακό Νόμο.

 
Η υπηρεσία περιλαμβάνει και την υποβολή αίτησης σε πρόγραμμα χρηματοδότησης;

Απάντηση: Όχι, η υπηρεσία αφορά τον καθορισμό αναγκών και πλάνο με Σύμβουλο, την παρακολούθηση των επιδοτούμενων προγραμμάτων για εσένα και την έγκαιρη ενημέρωση σου για πρόγραμμα που σε αφορά καθώς επίσης και τη συμμετοχή σε ιδιωτική ομάδα στο viber.

 
Πότε ολοκληρώνεται η υπηρεσία;

Απάντηση: Η υπηρεσία ξεκινά την ημερομηνία αγοράς της και ολοκληρώνεται ακριβώς 12 μήνες μετά. Λίγο πριν τη λήξη θα ενημερωθείς με email και αν θές συνεχίζεις για τον επόμενο χρόνο.

 
Είναι εγγυημένο οτι θα βρείτε πρόγραμμα που να με καλύπτει;

Απάντηση: Παρά το γεγονός οτι αναμένονται πολλά νέα προγράμματα απο το ΕΣΠΑ 2021-2027 δεν μπορούμε να εγγυηθούμε οτι θα σε καλύπτει κάποιο. Το σίγουρο είναι οτι έαν ανακοινωθεί επιδότηση που σε αφορά θα ενημερωθείς άμεσα.

 
Εάν βρεθεί επιδοτούμενο πρόγραμμα για μένα εσείς αναλαμβάνετε την υποβολή της πρότασης;

Απάντηση: Φυσικά, η EasyMind Consulting αναλαμβάνει την έγκαιρη και έγκυρη υποβολή της αίτησης χρηματοδότησης καθώς και την υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου μετά την έγκριση.Αυτό όμως δεν περιλαμβάνεται στο κόστος της EasyFund.

 
Θα μπορώ να κάνω κάπου ερωτήσεις σχετικά με τα προγράμματα που ανακοινώνονται;

Απάντηση: Με την αγορά της υπηρεσίας θα μπείς σε μια κλειστή ομάδα στο viber όπου θα μπορείς να κάνεις τις ερωτήσεις σου και εμείς θα στις απαντάμε μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

 

Μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις  τον κωδικό EASYMIND και να λάβεις 40% έκπτωση νέας εγγραφής.
Scroll to Top