Μενού Κλείσιμο

Η EasyMind Consulting δημιουργήθηκε το 2020 με πολλή αγάπη και σεβασμό, με σκοπό να υποστηρίξει κάθε μικρομεσαία επιχείρηση στην ανάπτυξη της,

Η εμπειρία μου στον χώρο των επιδοτούμενων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ ξεκίνησε το 2009, όπου και εργάστηκα ως Project Manager σε εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων.

Έχοντας διαχειριστεί και υλοποιήσει με επιτυχία έργα επιχειρήσεων όλων των κλάδων, ήρθε η κατάλληλη στιγμή, το 2020, να δημιουργήσω τη δική μου ομάδα ώστε να βοηθήσω με τη σειρά μου και άλλες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν με τα κατάλληλα μέσα και εργαλεία. Η ομάδα μου και εγώ θα είμαστε δίπλα σας για να σας ακούσουμε και να βρούμε μαζί τις βέλτιστες πρακτικές για τη δική σας δραστηριότητα.

Το όραμα μας είναι να καταφέρουμε να παρέχουμε μία εξειδικευμένη τεχνογνωσία για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων που θα επιλέξετε αλλά και συμβουλευτική ανάπτυξης σε νέες και νέους επιχειρηματίες.

Γίνετε μέλη στην συνδρομητική πλατφόρμα VIP Members για άμεση ενημέρωση των διαθέσιμων επιδοτήσεων και μην ξεχάσετε να κατεβάσετε το δωρεάν πρότυπο Business Model Canvas για την δημιουργία του καμβά του επιχειρηματικού σας μοντέλου ή να αποκτήσετε το έτοιμο πρότυπο για την δημιουργία του δικού σας μοναδικού Business Plan.

Δείτε όλα τα διαθέσιμα ψηφιακά προιόντα και υπηρεσίες μας ΕΔΩ.

Με εμπιστοσύνη, αλληλοσεβασμό, μεθοδικότητα και αξιοπιστία!

Καθοδήγηση και Υποστήριξη της μικρομεσαίας Ελληνικής επιχείρησης

αναπτυξη επιχείρησης

Business Consulting & Coaching

Διαχείριση επιδοτούμενων προγραμμάτων αξιόπιστα και οικονομικά

Είπαν για τη συνεργασία μας