Μενού Κλείσιμο

Λίγα λόγια για εμένα

Είμαι η Πωλίνα Αγγελή Σύμβουλος Επιχειρήσεων και ιδρύτρια της EasyMind Consulting.

Χαίρομαι πολύ που είσαι εδω!

Η EasyMind Consulting δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και σεβασμό, για να βοηθήσει κάθε μικρομεσαία επιχείρηση να ανταπεξέλθει και να ανθίσει μέσα στην δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.

Η εμπειρία μου στον χώρο των επιδοτούμενων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ μετράει απο το 2009 ως Project Manager σε εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων. Έχοντας διαχειριστεί και υλοποιήσει με επιτυχία έργα επιχειρήσεων όλων των κλάδων, ήρθε η κατάλληλη στιγμή το 2020 να δημιουργήσω την δική μου ομάδα για να βοηθήσω και την δική σου επιχείρηση να αναπτυχθεί με τα κατάλληλα μέσα και εργαλεία. Εγώ και η ομάδα μου είμαστε δίπλα σου για να σε ακούσουμε και να βρούμε παρέα τις βέλτιστες πρακτικές για την δική σου δραστηριότητα. 

Το όραμα μου είναι να καταφέρουμε να παρέχουμε εξειδικευμένη τεχνογνωσία για την αξιοποίηση χρηματοδοτικών προγραμμάτων ΕΣΠΑ & ΟΑΕΔ αλλά και Συμβουλευτική Ανάπτυξης σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες είναι η ραχοκοκαλιά της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, και έχουν ανάγκη απο πρόσβαση σε πληροφόρηση και χρηματοδότηση για την ανάπτυξη τους!

Με εμπιστοσύνη, αλληλοσεβασμό, μεθοδικότητα και αξιοπιστία!

Καθοδήγηση και Υποστήριξη της μικρομεσαίας Ελληνικής επιχείρησης

Είμαι δίπλα σου για κάθε απορία που έχεις

Διαχείριση επιδοτούμενων προγραμμάτων αξιόπιστα και οικονομικά

Είπαν για τη συνεργασία μας