Μενού Κλείσιμο
polina aggeli

Χαίρομαι πολύ που είσαι εδω!

Η EasyMind Consulting δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη και σεβασμό, με σκοπό να υποστηρίξει κάθε μικρομεσαία επιχείρηση στην ανάπτυξη της,

Η εμπειρία μου στον χώρο των επιδοτούμενων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ ξεκίνησε το 2009, όπου και εργάστηκα ως Project Manager σε εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων.

Έχοντας διαχειριστεί και υλοποιήσει με επιτυχία έργα επιχειρήσεων όλων των κλάδων, ήρθε και για
εμένα η κατάλληλη στιγμή, το 2020, να δημιουργήσω τη δική μου ομάδα ώστε να βοηθήσω με τη σειρά μου και τη δική σου επιχείρηση να αναπτυχθεί με τα κατάλληλα μέσα και εργαλεία. Η ομάδα μου και εγώ θα είμαστε δίπλα σου για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τις βέλτιστες πρακτικές για τη δική σου δραστηριότητα.

Το όραμα μου είναι να καταφέρουμε να παρέχουμε μία εξειδικευμένη τεχνογνωσία για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων που θα επιλέξεις αλλά και συμβουλευτική ανάπτυξης σε όποιον επιχειρηματία το έχει ανάγκη.

Με τις υπηρεσίες Business Consulting & Coaching θα ξεκλειδώσουμε τα ταλέντα σου και θα δομήσουμε παρέα την επιχειρηματική σου ιδέα για να πετύχεις τους στόχους σου! Η επιχείρηση σου γίνεται δική μου και οι στόχοι γίνονται και δικοί μου στόχοι!

Μπές στην συνδρομητική πλατφόρμα VIP Members για μηνιαία ενημέρωση των διαθέσιμων επιδοτήσεων και μην ξεχάσεις να κατεβάσεις το δωρεάν πρότυπο Business Model Canvas για την δημιουργία του καμβά του επιχειρηματικού σου μοντέλου ή να αποκτήσεις το έτοιμο πρότυπο για την δημιουργία του Business Plan σου αν είσαι έτοιμος / η !

Με εμπιστοσύνη, αλληλοσεβασμό, μεθοδικότητα και αξιοπιστία!

Καθοδήγηση και Υποστήριξη της μικρομεσαίας Ελληνικής επιχείρησης

Business Consulting & Coaching

Διαχείριση επιδοτούμενων προγραμμάτων αξιόπιστα και οικονομικά

Είπαν για τη συνεργασία μας