EasyΜind Consulting

Σχετικά με εμάς

Πωλίνα Αγγελή

Σύμβουλος Επιχειρήσεων για ΕΣΠΑ/ΔΥΠΑ - Business Coach ICF Certified

Diploma in Coaching ICF Accredited by the Certified Program Coaching Skills and Tools in Practice, Barbara Asimakopoulou Business Coaching Certification

ΕΚΕΤΑ Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης Εκπαιδευτή Ενηλίκων

ΕΚΠΑ Project Management and Risk Certification

Πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, ΤΕΙ Αθηνών

Πωλίνα Αγγελή

Σύμβουλος Επιχειρήσεων για ΕΣΠΑ/ΔΥΠΑ - Business Coach ICF Certified

“Κάτι άλλο υπάρχει εκεί έξω για μένα”, σκεφτόμουν. Δεν ήξερα πώς και τι, αλλά ήξερα ότι θα το βρω.

Στην αρχή δεν ήξερα τον τρόπο. Ήξερα μόνο πως αυτό που ζούσα στη δουλειά με το στάνταρ ωράριο και τον καλό μισθό (αλλά και το πιεστικό περιβάλλον), με έκανε να νιώθω εγκλωβισμένη.

Παραιτήθηκα και ξεκίνησα την EasyMind Consulting, το τρίτο μου παιδί, απ’ το μηδέν!

Δηλαδή, όχι ακριβώς απ’ το μηδέν. Είχα σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και εργάστηκα για πάνω απο μια δεκαετία ως σύμβουλος επιδοτήσεων. Στη συνέχεια δούλεψα στον κλάδο των εξαγωγών. Το αντικείμενο μου άρεσε. Το να βοηθάω την επιχείρηση στην οποία εργαζόμουν να αναπτύσσεται μου άρεσε. Αλλά δεν ένιωθα όσο ήθελα ελεύθερη.

Πώς γίνεται κάποια που μισεί του ξερόλες και τους ανθρώπους που δίνουν συμβουλές αβίαστα εδώ κι εκεί, να θέλει να είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων και να κάνει τη συμβουλευτική και το coaching επάγγελμα;

Πώς γίνεται κάποια που βαριέται απίστευτα τη γραφειοκρατία, να θέλει να δουλεύει με επιχειρήσεις που προσπαθούν να την αντιμετωπίσουν (ή να τη χρησιμοποιήσουν) για να επιδοτηθούν σε προγράμματα ΕΣΠΑ Ή ΔΥΠΑ και να κάνει επάγγελμα τη διαχείρισή της;

Πώς γίνεται μια γυναίκα που αγαπάει την ελευθερία και τη δημιουργικότητα, να δεσμεύεται με οικογένεια, παιδιά, πελάτες, deadlines, αυστηρούς κανόνες που θέτουν άλλοι, ελέγχους, business plans, χρονοδιαγράμματα και να κάνει επάγγελμα τη βήμα προς βήμα οργάνωση άλλων επιχειρήσεων;

Γίνεται.

Ακριβώς επειδή μισούσα τους ξερόλες, έμαθα να ακούω τους πελάτες μου. Ήθελα να τους εξηγώ κάθε λεπτομέρεια.

Να υπάρχει αιτιολόγηση για κάθε κίνησή μας, στο business plan, στην αίτηση για ΕΣΠΑ. Να ειδικευτώ όσο πιο πολύ γίνεται και να μπορώ να απαντάω σχεδόν σε κάθε ερώτηση, ή να λύνω σχεδόν κάθε πρόβλημα. Να ξέρω, και όχι να προσποιούμαι ότι ξέρω.

Ακριβώς επειδή βαριόμουν (και βαριέμαι) τη γραφειοκρατία, προσπαθώ να αυτοματοποιώ τις διαδικασίες. Ακόμα και για κάποιον που δεν είναι (και ίσως δε γίνει ποτέ) πελάτης μου, έχω έτοιμους οδηγούς και ebooks και newsletter με ενημέρωση για όλα τα προγράμματα, για να κερδίζουμε όλοι χρόνο. (Βρες τα εδώ!) Και όταν δουλεύω, ειδικά στις επιδοτήσεις, όλα είναι έτοιμα σε λίστες, οι οδηγίες ξεκάθαρες και τρώω ώρες στον έλεγχο των δικαιολογητικών για να μην πάει κάτι στραβά.

Ακριβώς επειδή μου αρέσει η ελευθερία και η δημιουργικότητα, θέλω να έχω μια επιχείρηση που να λειτουργεί όσο γίνεται πιο σωστά και θέλω να βοηθήσω κι άλλους ανθρώπους να νιώσουν το ίδιο.
Την απελευθέρωση από το άγχος των συνεχών εκκρεμοτήτων και της αβεβαιότητας για το πού θα πάει το όνειρό τους. Χρησιμοποιώ τα αυστηρά μου πλάνα για να νιώθω ασφάλεια (κι εγώ και οι πελάτες μου).

Οργανώνουμε και μετά απολαμβάνουμε. Γι’ αυτό και διάλεξα το “EasyMind” για όνομα της εταιρείας μου.

Λέω συχνά πως η EasyMind Consulting είναι το τρίτο μου παιδί (έχω άλλα δύο στο σπίτι!).

Λίγο μετά την έναρξη μάς βρήκαν οι καραντίνες, δούλευα στο σπίτι, έζησα από πρώτο χέρι το τι θα πει γυναίκα και σύζυγος και μαμά και επιχειρηματίας και άνθρωπος με όνειρα που θέλει να ταξιδεύει, να χορεύει, να ονειρεύεται και δυσκολεύεται να τα καταφέρει.
Γι’ αυτό το coaching, ειδικά σε γυναίκες που τώρα ξεκινούν στον κόσμο των επιχειρήσεων είναι το αγαπημένο μου!

Εκπαιδεύτηκα απο το καλύτερο πρόγραμμα για Coaches στην Ελλάδα απο την Βαρβάρα Ασημακοπούλου και είμαι δίπλα σου ως πιστοποιημένη Coach απο τον International Coaching Federation.

Η EasyMind Consulting είναι ο τρόπος μου να είμαι για τις άλλες επιχειρήσεις ο άνθρωπος που είχα ανάγκη όταν ξεκινούσα.

Κάθε φορά που μια επιχείρηση επιχορηγείται, κάθε φορά που ένας τζίρος (και τα κέρδη που συνεπάγεται) είναι μεγαλύτερος από τον περσινό και κάθε φορά που μια γυναίκα κάνει τα πρώτα της βήματα στην επιχειρηματικότητα με τη βοήθειά μου, το όνειρό μου παίρνει σάρκα και οστά.

Αν δουλέψουμε μαζί, θα σου δείξω πώς να τα καταφέρεις και με το δικό σου.

Γιατί να μας επιλέξεις;

Εμπειρία

Η εταιρία μας διαθέτει μια μακρά και επιτυχημένη ιστορία στον τομέα της συμβουλευτικής.

Συνεργασία

Εργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας, δημιουργώντας μια σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας.

Επαγγελματισμός

Οι σύμβουλοί μας είναι επαγγελματίες με πολύ υψηλά προσόντα και εκπαίδευση στον τομέα τους.

Συνεχής βελτίωση

Συνεχώς αναζητούμε νέες μεθόδους, τεχνολογίες και πρακτικές για να ενισχύσουμε τις υπηρεσίες μας.

Εξυπηρέτηση

Η εταιρία μας αφιερώνει μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία και την υποστήριξη των πελατών της.

Ποιότητα Υπηρεσιών

Διασφαλίζουμε ότι κάθε πρόταση και κάθε λύση που παρέχουμε είναι προσεκτικά ερευνημένη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες του πελάτη.

Οι πελάτες μας

Scroll to Top